АКТИВНИ ОГЛАСИ

ДЕТОИЛ ДОО КУМАНОВО има потреба од следната работна позиција:

Возач на автобус

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

 • Возачка дозвола – Д КАТЕГОРИЈА
 • Работно искуство како возач

 

Личен профил:

 • Одлични комуникациски вештини и способност за работа во тим, љубезност, трудољубивост, совесност
 • Одговорност во извршувањето на задачите и проактивен пристап кон работата.
 • Одговорна и лојална личност и позитивен став
 • Високо развиени аналитички и комуникациски способности
 • Упорност и насоченост кон остварување на резултати
 • Самоиницијативност при извршување на работните задачи
 • Способност за индивидуална и тимска работа

 

НАПОМЕНА: Пожелно е кандидатите да бидат со место на живеење во Крива Паланка и Ранковце

Сите добиени податоци што ќе се чуваат во Одделот за човечки ресурси ќе се обработуваат единствено за потребите на процесот за регрутација и селекција на кадар и ќе се чуваат во временски период од една година. Доколку нема никаква напомена од Ваша страна, податоците ќе бидат уништени.

Сите заинтересирани кандидати можат да аплицираат со испраќање на своето CV со притискање на копчето „Аплицирај“ или да се јават на телефонски број  +389 71 214 150

ДЕТОИЛ ДОО КУМАНОВО има потреба од следната работна позиција:

Продавач / Пумпаш

Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: 
 • ССС;
 • Поседување на вештини за Продавач/Пумпаш; 
 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност;
 • Познавање на работа со компјутер, MS Office, Internet Explorer;
 • Пожелно е поседување на возачка дозвола Б категорија;   
 • Познавањето на англискиот јазик ќе се смета за предност;
 
Одговорности и работни задачи:
 • Услужување на клиентите;
 • Работа со документи поврзани со секојдневното функционирање;
 • Континуирано учење на карактеристики во услугата;
 • Други работни задачи поврзани со секојдневното функционирање;
 
Доколку се исполнуваат бараните квалификации и компетенции потребно е кандидатите да испратат CV преку полето Брза Апликација или да се јават на телефонски број 071/214- 150 и 075/289-790.
 

ДЕТОИЛ БЕНЗИНСКА СТАНИЦА СКОПЈЕ, има потреба од следната работна позиција:

Продавач / Пумпаш

Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: 
 • ССС;
 • Поседување на вештини за Продавач/Пумпаш; 
 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност;
 • Познавање на работа со компјутер, MS Office, Internet Explorer;
 • Пожелно е поседување на возачка дозвола Б категорија;   
 • Познавањето на англискиот јазик ќе се смета за предност;
 
Одговорности и работни задачи:
 • Услужување на клиентите;
 • Работа со документи поврзани со секојдневното функционирање;
 • Континуирано учење на карактеристики во услугата;
 • Други работни задачи поврзани со секојдневното функционирање;
 
Доколку се исполнуваат бараните квалификации и компетенции потребно е кандидатите да испратат CV преку полето Брза Апликација или да се јават на телефонски број 071/214- 150 и 075/289-790.
 

ДЕТОИЛ ДОО КУМАНОВО, има потреба од следната работна позиција:

Возач на камион / шлепер со Е категорија​ – Куманово

Потребни квалификации:
 • Задолжително работно искуство -Возач на камион/шлепер
 • Основно познавање на работа со компјутери
 • Возачка дозвола Е категорија
 
Одговорности и задачи:
 • Достава и земање на повраток роба
 • Одговорнорност за навремена и точна достава на робата до крајната цел
 • Одговорност за товарената и вратената роба во возилото
 • Одговорност за протокот на документација (фактури, повратници и сл.)
 • Грижа за техничката и хигиенската исправност на возилото
 • Грижа околу потребната документација,
 • Грижа за возилото и стоката која ќе се транспортира,
 • Познавање на технико механичка стручност околу возилото,
 • Да учествува во постапка на дефектажа, грижа околу сервис и отстранување на дефекти на возилото
 
Личен профил:
 • Способност за организација
 • Лојална, мотивирана и стабилна личност
 • Способност за работа под притисок и во кратки рокови
 • Флексибилност за работа во тим и самостојно работење
 
Доколку се исполнуваат бараните квалификации и компетенции потребно е кандидатите да испратат CV преку полето Брза Апликација или да се јават на телефонски број 071/214- 150 и 075/289-790.
 

ДЕТОИЛ ДОО КУМАНОВО, има потреба од следната работна позиција:

Возач на автобус со Д – категоријa – Куманово

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:
 • Поседување возачка дозвола Д-категорија, активен возач
 • Работно искуство како возач 
Личен профил:
 • Одлични комуникациски вештини и способност за работа во тим, љубезност, трудољубивост, совесност
 • Одговорност во извршувањето на задачите и проактивен пристап кон работата.
 • Одговорна и лојална личност и позитивен став
 • Високо развиени аналитички и комуникациски способности
 • Упорност и насоченост кон остварување на резултати
 • Самоиницијативност при извршување на работните задачи
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 
Доколку се исполнуваат бараните квалификации и компетенции потребно е кандидатите да испратат CV преку полето Брза Апликација или да се јават на телефонски број 071/214- 150 и 075/289-790.
 

ДЕТОИЛ ДОО БЕНЗИНСКА ПУМПА КАТЛАНОВО, има потреба од следната работна позиција:

Продавач / Пумпаш

Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: 
 • ССС;
 • Поседување на вештини за Продавач/Пумпаш; 
 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност;
 • Познавање на работа со компјутер, MS Office, Internet Explorer;
 • Пожелно е поседување на возачка дозвола Б категорија;   
 • Познавањето на англискиот јазик ќе се смета за предност;
 
Одговорности и работни задачи:
 • Услужување на клиентите;
 • Работа со документи поврзани со секојдневното функционирање;
 • Континуирано учење на карактеристики во услугата;
 • Други работни задачи поврзани со секојдневното функционирање;
 
Доколку се исполнуваат бараните квалификации и компетенции потребно е кандидатите да испратат CV преку полето Брза Апликација или да се јават на телефонски број 071/214- 150 и 075/289-790.
 

ДЕТОИЛ ДОО  КУМАНОВО, има потреба од следната работна позиција:

Комерцијалист

Опис на работна позиција:
 • Одговарање на барања за понуди, односно давање на понуди и директна комуникација со клиенти;
 • Организација на испораки согласно потврдени нарачки, договори и следење и реализација на дневни испораки;
 • Следење на финансиската состојба на клиентите и активно учество во наплата на побарувања;
 • Следење на залихи;
 • Привлекување на нови клиенти и грижа за постоечките клиенти;
 • Анализа на пазарот, собирање на информации во делот на нафтени деривати и градежни материјали – бетонско железо, продажбите и пазарна застапеност;
 • Изработка на дневни, неделни и месечни извештаи за направените продажби;
 • Посета на клиенти, проекти, директно на терен;
 
Потребни квалификации:
 • Завршено високо образование –Економски факултет, смер – Менаџмент;
 • Знаење на Англиски јазик;
 • Познавање и работење со основните софтверски програми како Word, Excel и сл.;
 • Без искуство;
 • Поседување на возачка дозвола;
 
Професионални знаења и способности:
 • Способност за извршување на повеќе активности истовремено и запазување на дадените рокови за завршување на работните задачи;
 • Одлични аналитички и комуникациски способности, прецизност, самостојност, уредност и одговорност;
 • Чесност и лојалност кон компанијата;
 • Амбициозност и мотивираност;
 • Флексибилност и тимска работа;

 

Напомена: Огласот се однесува за реон Куманово.

 
Доколку се исполнуваат бараните квалификации и компетенции потребно е кандидатите да испратат CV преку полето Брза Апликација или да се јават на телефонски број 071/214-150 и 075/289-790.