БС МЛАДО НАГОРИЧАНЕ

Лоцирана на стариот пат Куманово – Крива Паланка, во општина Старо Нагоричане, на 100 метри пред раскрсница за Пелинце.

ГОРИВА

ЕУРО ДИЗЕЛ • ЕУРО СУПЕР 95 • ЕУРО СУПЕР 98

БС ТАБАНОВЦЕ

Лоцирана на автопат Е75 делница Табановце – Куманово, 6,8 км од десно.

ГОРИВА

ЕУРО ДИЗЕЛ • ЕУРО СУПЕР 95

БС ДОБРОШАНЕ

Лоцирана во населба Вера Которка (на регионалниот пат Куманово-Свети Николе од лева страна).

ГОРИВА

ЕУРО ДИЗЕЛ • EУРО СУПЕР 95 • ЕУРО СУПЕР 98 • ТНГ

БС СКОПЈЕ

Лоцирана на улица Перо Наков 108a – Скопје, веднаш до Супер Тинекс.

ГОРИВА

ЕУРО ДИЗЕЛ • ЕУРО СУПЕР 95 • ЕУРО СУПЕР 98 • ТНГ

БС АГРОКУМАНОВО

Лоцирана на улица Индустриска бр. 11 – Куманово, веднаш до Агрокуманово.

ГОРИВА

ЕУРО ДИЗЕЛ • ТНГ • ЕУРО СУПЕР 95

БС КАТЛАНОВО

Лоцирана на автопат E75 делница Катланово – Скопје.

ГОРИВА

ЕУРО ДИЗЕЛ • ЕУРО СУПЕР 95

БС ВЕЛЕС

Лоцирана на улица Моша Пијаде бр.14 – Велес.

ГОРИВА

ЕУРО ДИЗЕЛ • ЕУРО СУПЕР 95 • ТНГ

БС ДЕМИР КАПИЈА

Населено место без уличен систем бр. 1, Прждево, Демир Капија.

ГОРИВА

ЕУРО ДИЗЕЛ • ЕУРО СУПЕР 95 • ЕУРО СУПЕР 98 • ТНГ

*НАПОМЕНА: Менито не е достапно во текот на целата година

СКЛАД НА ГОЛЕМО

Лоциран на автопат Е75 делница Табановце – Куманово, 6,8 км од десно.

ГОРИВА

ЕУРО ДИЗЕЛ • ЕУРО СУПЕР 95 • МАСЛО ЗА ГОРЕЊЕ (ЕЛ-1)

Вршиме достава со сопствени цистерни.

ДРУГИ УСЛУГИ

Во склоп на сите бензински пумпи се наоѓаат маркети во кои може да се најдат разни прехрамбени продукти но и широка галантерија за вашите возила, моторни масла, ПП апарати, патнички карти за повеќе држави, тобако ваучери и разноразни потреби за вас и вашето возило.

Работиме со сите платежни картички и точиме гориво на фактура доколку за тоа имаме склучено договор со вашата компанија.

Во склоп на бензинската пумпа 2-Табановце и бензинската пумпа во Скопје се наоѓа ресторанот Фреш во кој се нудат свежи специјалитети од секаков вид, бели пецива, широка палета на сортни вина и др.

Посебна поволност за странските државјани но и за македонските државјани кои поседуваат AS 24 картичка е автоматот AS24 кој е поставен на бензинската станица 2-Табановце, на истата бензинска како резултат на нашата грижа за животната срeдина и исполнување на европските стандарди е воведување на течноста adblue која можат да ја користат сите камиони кои поседуваат euro3 мотори со цел неутрализација на издувните гасови.

Комерција: