Уживајте во пријатниот амбиент кој го нудат летните отворени простории во склоп на нашите бензински станици. Тие се пријатно место каде може да се одморите на поминување после долгиот пат ,но воедно и место каде што може да ги угостиме нашите секојдневни посетители.

Нашето мени е збогатено со нови вкусни специјалитети кои неизбежно е да се пробаат. Задоволство ќе ни биде да ни дадете прилика да Ве угости нашиот љубезен персонал. Погледнете дел од новото мени и амбиентот во отворените простории.