ЛОКАЦИИ

РЕСТОРАН ФРЕШ

ЦЕНИ НА ГОРИВА

29 ГОДИНИ СО ВАС

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ЛОКАЦИИТЕ НА НАШИТЕ БЕНЗИНСКИ ПУМПИ

НАПРАВИ ПАУЗА НА ДЕТОИЛ

НАЈПОВОЛНИ

ЦЕНИ НА ГОРИВА

ЦЕНИ НА ГОРИВА

БЛОГ

РЕСТОРАН
ФРЕШ

НАШИТЕ
РЕСТОРАНИ

Во состав на бензинска станица 4 лоцирана во Скопје на улица Перо Наков 108a, веднаш до Супер Тинекс.

+389 2 2551 706

Во состав на бензинска станица 2 лоцирана на автопат делница Табановце-Куманово стационажа 6,8 км десно.

+389 31 475 602

Во состав на бензинска станица 3 лоцирана во Добрешане (на регионалниот пат Куманово-Свети Николе од лева страна).

+389 31 437 491

Населено место без уличен систем бр. 1, Прждево, Демир Капија

+389 71 316 401

icon

БЕНЗИНСКИ СТАНИЦИ

Ги следиме светските трендови, новите критериуми и нудиме квалитетни горива.

pump-red

СЕ СТРЕМИ КОН ВОВЕДУВАЊЕ НА НАЈМОДЕРНИТЕ СТАНДАРДИ ЗА ФУНКЦИОНИРАЊЕ НА БЕНЗИНСКИТЕ ПУМПИ.

КОНТАКТ 24/7

ПРОДАВНИЦИ

НОВОСТИ

icon

ГОДИНИ СО ВАС

БИДИ ДЕЛ ОД