+389 31 475 600

info@detoil.com.mk

EUROSUPER-95 BS
0.00
den/l.
EUROSUPER-98 BS
0.00
den/l.
EURODIZEL (D-E V)
62.00
den/l.
LPG
29.50
den/l.

Restorante

Shell Chemicals
HARTË

Restaurant Fresh Skopje

Në përbërje të pikës së karburantit 4 i lokalizuar në Shkup në rrugën Pero Nakov 108 a, menjëherë afër Super Tineks.


Kapaciteti

 1. 34 vende brenda
 2. 30 vende në hapësirën e hapur
Shell Chemicals
HARTË

Restaurant Fresh Kumanovë

Në përbërje të pikës së karburantit 2 i lokalizuar në autostradë në seksionin Tabanovce - Kumanovë stacioni 6.8 km në të djathtë.


Kapaciteti

 1. 62 vende brenda
 2. 34 vende në hapësirën e hapur
Shell Chemicals
HARTË

Shuplakë Dobreshane

Në përbërje të pikës së karburantit 3 - Dobreshane


Shikoni vetëm një pjesë të vogël të specialiteteve që ofrohen në restorantin Fresh

 1. Sallata të freskëta dhe të shijshme
 2. Brumëra dhe produkte të ndryshme brumi
 3. Pica dhe pastërmajli për çdo shije
 4. Zgjedhje të madhe të sanduiçeve dhe tosteve
 5. Omlete
 6. Para-ngrënie të ftohta dhe të ngrohta
 7. Ngrënie kryesore dhe çorba
 8. Zgarë të freskët dhe specialitete prej mishi
 9. Ushqim deti
 10. Paletë të jashtëzakonshme desertesh

STANDARDET DHE
CERTIFIKATAT

Top