PIKË E RE KARBURANTI

Risia më e re e kompanisë Detoil është pika e re e karburantit në Shkup në rrugën Pero Nakov 108a menjëherë afër marketit - Super Tineks. Bëhet fjalë për pikë karburanti jashtëzakonisht moderne në të cilën ofrohen të gjitha derivatet e naftës, duke përfshirë edhe LPG.

Stacioni i karburantit disponon me market në të cilin mund të furnizoheni me artikuj për konsum të gjerë dhe me nevoja të ndryshme për automjetin tuaj.

Në kuadër të pikës së karburantit gjendet restoranti Fresh ku gjithmonë ofrohet ushqim i përgatitur i freskët, menu e pasur, produkte brumi të pjekura dhe pije alkoolike dhe joalkoolike.

Urdhëroni na vizitoni dhe binduni për shërbimin dhe cilësinë e lartë të produkteve që i ofrojmë.