+389 31 475 600

info@detoil.com.mk

EUROSUPER-95 BS
0.00
den/l.
EUROSUPER-98 BS
0.00
den/l.
EURODIZEL (D-E V)
62.00
den/l.
LPG
29.50
den/l.

Lajme

May 22
Fuel

DHËNIE 2016

Nga zgjedhja e top 200 kompanitë më të mëdha për vitin 2016 - është rangu tjetër

59 vend - ...

Oct 18
Fuel

DHËNIE 2016

Nga zgjedhja e top 200 kompanitë më të mëdha për vitin 2016 - është rangu tjetër

59 vend - ...

Sep 01
Fuel

HAPJE TË HAPËSIRËS PËR ARGËTIM TË JASHTËM

Kënaquni në ambientin e këndshëm që e ofrojnë hapësirat e hapura verore në kuadër të pikave tona ...

May 30
Fuel

KARTË IDENTIFIKUESE

I ndjekim kërkesat e klientëve tanë afatgjatë që mbushin karburant me faturë dhe si rezultat, për ...

Apr 22
Fuel

PIKË E RE KARBURANTI

Risia më e re e kompanisë Detoil është pika e re e karburantit në Shkup në rrugën Pero Nakov 108a ...

Top