+389 31 475 600

info@detoil.com.mk

EUROSUPER-95 BS
0.00
den/l.
EUROSUPER-98 BS
0.00
den/l.
EURODIZEL (D-E V)
62.00
den/l.
LPG
29.50
den/l.

Stacionet e Gazit

Shell Chemicals
HARTË

Stacioni i Karburantit 1

I lokalizuar në rrugën e vjetër Kumanovë - Kriva Pallankë, në komunën Staro Nagoriçane, në 100 metra para kryqëzimit për në Pelince.

Commercial Fuels
HARTË

Stacioni i Karburantit 2

I lokalizuar në autostradën E75 seksioni Tabanovce - Kumanovë stacioni 6.8 km në të djathtë.

Aviation Fuels
HARTË

Stacioni i Karburantit 3

I lokalizuar në lagjen Vera Kotorka (në rrugën rajonale Kumanovë - Sveti Nikole në anën e majtë).

tech
HARTË

Stacioni i Karburantit 4

I lokalizuar në rrugën Pero Nakov 108 a - Shkup, menjëherë afër Super Tineks.

tech
HARTË

Stacioni i Karburantit 5

I lokalizuar në rrugën Industriale Nr. 11 - Kumanovë, menjëherë afër Agrokumanovo.

tech
HARTË

Stacioni i Karburantit 6

I lokalizuar në autostradën E 75 në seksionin Katllanovo - Shkup.

tech
HARTË

Stacioni i Karburantit 7

I lokalizuar në rrugën Mosha Pijade nr.14 - Veles.

Shërbime të tjera

Në kuadër të të gjitha pikave të karburantit gjenden markete në të cilat mund të gjenden produkte të ndryshme ushqimore por edhe aksesorë të shumë për automjetet tuaja, vajra motorikë, aparate PP (kundër zjarrit), karta udhëtimi për shumë shtete, vauçera tobako dhe nevoja të shumëllojshme për ju dhe automjetin tuaj.

Punojmë me të gjitha kartat e pagesës dhe mbushim karburante me faturë nëse për atë kemi lidhur kontratë me kompaninë tuaj.

Në kuadër të pikës së karburantit 2 - Tabanovce dhe pika e karburantit në Shkup gjendet restorant Fresh në të cilin ofrohen specialitete të freskëta të çdo lloji, produkte brumi të pjekura, paletë të gjerë të larmishme të verërave etj.

Përfitim i veçantë për shtetasit e huaj por edhe për shtetasit maqedonas që posedojnë kartë AS 24 është automati AS24 që është vendosur në pikën e karburantit 2 - Tabanovce, në të njëjtën pikë karburanti si rezultat i kujdesit tonë për mjedisin jetësor dhe plotësimin e standardeve evropiane është futja e lëngut adblue që mund ta përdorin të gjithë kamionët që posedojnë motorë euro3 me qëllim neutralizimin e gazrave shkarkuese.

PAGESA E FATURËS

Stacionet e karburantit të Detoil ofrojnë mundësi për mbushje të karburantit me faturë me pagesë të vonuar nga 15 deri 60 ditë, zbritje dhe përfitime të shumta.

Personi kontaktues: Aleksandar Krstevski

+389 31 475 605

+389 31 475 608

aleksandar@detoil.com.mk

Top