+389 31 475 600

info@detoil.com.mk

EUROSUPER-95 BS
68.00
den/l.
EUROSUPER-98 BS
70.00
den/l.
EURODIZEL (D-E V)
62.00
den/l.
LPG
29.50
den/l.
 • Detoil

  MBUSHNI RRALLË NGISNI GJATË

  I ndjekim trendet botërore, kriteret e reja dhe ofrojmë karburante cilësore dhe nivel të lartë
  shërbimesh me qëllim mundësimin e përvojës së jashtëzakonshme për konsumatorët tanë.

  RRETH NESH
 • Detoil

  23 VJET TRADITË DHE CILËSI

  Pa dallim nëse jeni duke kërkuar stacion karburanti afër banesës ose planifikoni udhëtim,
  gjeni atë që ju përshtatet më shumë.

  POMPAT PETROL
 • Detoil

  PUSHONI NGA RRUGA E GJATË

  Nëse jeni të lodhur nga rruga e gjatë, mund të pushoni dhe të relaksoheni në restorantet tona.
  Na vizitoni dhe binduni personalisht.

  RESTORANTE

RRETH NESH

DETOIL - MBUSHNI RRALLË NGISNI GJATË.

Në vitin 1994 filloi me punë pika e parë e karburantit në komunën Staro Nagoriçane. Shtrihet në sipërfaqe prej 3000 m2 dhe është me kapacitet të rezervuarëve prej 300m3. Në kuadër të pikës së karburantit gjendet market, ku mund të furnizoheni me paletë të gjerë të vajrave motorikë dhe produkte për konsum të gjerë.

LEXO ME SHUME

POMPAT PETROL

Detoil

7

Pompat e Benzinës

Detoil

23

Tradita Vjet

Detoil

100000

Customer Kënaqur

Detoil

59 vend

Kompanitë më të mëdha 2016

LAJME

May 22
Fuel

DHËNIE 2016

Nga zgjedhja e top 200 kompanitë më të mëdha për vitin 2016 - është rangu tjetër

59 vend - ...

Oct 18
Fuel

DHËNIE 2016

Nga zgjedhja e top 200 kompanitë më të mëdha për vitin 2016 - është rangu tjetër

59 vend - ...

Sep 01
Fuel

HAPJE TË HAPËSIRËS PËR ARGËTIM TË JASHTËM

Kënaquni në ambientin e këndshëm që e ofrojnë hapësirat e hapura verore në kuadër të pikave tona ...

PARTNERËT

Top