+389 31 475 600

info@detoil.com.mk

ЕУРОСУПЕР-95 БС
0.00
ден/л.
ЕУРОСУПЕР-98 БС
0.00
ден/л.
ЕУРОДИЗЕЛ (Д-Е V)
62.00
ден/л.
Течен нафтен гас (ТНГ)
29.50
ден/л.

Новости

May 22
Fuel

Детоил ДОО се здоби со Сертификат за ,, Коректна Фирма ''

Нашата компанија Детоил ДОО се закити со престижниот Сертификат за ,, Коректна фирма ''

Oct 27
Fuel

НАГРАДИ И ПРИЗНАНИЈА 2016

Од изборот на топ 200 НАЈГОЛЕМИ компании за 2016 – рангот е следниот

59 место – Детоил / К ...

Sep 01
Fuel

ОТВОРАЊЕ НА ПРОСТОР ЗА НАДВОРЕШНА РАЗОНОДА

Уживајте во пријатниот амбиент кој го нудат летните отворени простории во склоп на нашите бензин ...

May 30
Fuel

ИДЕНТИФИКАЦИОНА КАРТИЧКА

Ги следевме барањата на нашите долгогодишни клиенти кои точат гориво на фактура и како резултат н ...

Apr 22
Fuel

НОВА БЕНЗИНСКА СТАНИЦА

Најново од компанијата Детоил е новоотворената бензинска станица во Скопје на улица Перо Наков 10 ...

Top