+389 31 475 600

info@detoil.com.mk

ЕУРОСУПЕР-95 БС
0.00
ден/л.
ЕУРОСУПЕР-98 БС
0.00
ден/л.
ЕУРОДИЗЕЛ (Д-Е V)
62.00
ден/л.
Течен нафтен гас (ТНГ)
29.50
ден/л.

Бензински Пумпи

Shell Chemicals
МАПА

Бензинска пумпа 1

Лоцирана на стариот пат Куманово - Крива Паланка, во општина Старо Нагоричане, на 100 метри пред раскрсница за Пелинце.

Commercial Fuels
МАПА

Бензинска пумпа 2

Лоцирана на автопат Е75 делница Табановце-Куманово стационажа 6,8 км од десно.

Aviation Fuels
МАПА

Бензинска пумпа 3

Лоцирана во населба Вера Которка (на регионалниот пат Куманово-Свети Николе од лева страна).

tech
МАПА

Бензинска пумпа 4

Лоцирана на улица Перо Наков 108a - Скопје, веднаш до Супер Тинекс.

tech
МАПА

Бензинска пумпа 5

Лоцирана на улица Индустриска бр. 11 - Куманово, веднаш до Агрокуманово.

tech
МАПА

Бензинска пумпа 6

Лоцирана на автопат E75 делница Катланово - Скопје.

tech
МАПА

Бензинска пумпа 7

Лоцирана на улица Моша Пијаде бр.14 - Велес.

ДРУГИ УСЛУГИ

Во склоп на сите бензински пумпи се наоѓаат маркети во кои може да се најдат разни прехрамбени продукти но и широка галантерија за вашите возила, моторни масла, ПП апарати, патнички карти за повеќе држави, тобако ваучери и разноразни потреби за вас и вашето возило.

Работиме со сите платежни картички и точиме гориво на фактура доколку за тоа имаме склучено договор со вашата компанија.

Во склоп на бензинската пумпа 2-Табановце и бензинската пумпа во Скопје се наоѓа ресторанот Фреш во кој се нудат свежи специјалитети од секаков вид, бели пецива, широка палета на сортни вина и др.

Посебна поволност за странските државјани но и за македонските државјани кои поседуваат AS 24 картичка е автоматот AS24 кој е поставен на бензинската станица 2-Табановце, на истата бензинска како резултат на нашата грижа за животната срeдина и исполнување на европските стандарди е воведување на течноста adblue која можат да ја користат сите камиони кои поседуваат euro3 мотори со цел неутрализација на издувните гасови.

ПЛАЌАЊЕ НА ФАКТУРА

Бензинските станици на Детоил нудат можност за точење на гориво на фактура со одложено плаќање од 15 до 60 дена, бројни попусти и поволности.

Контакт лице: Александар Крстевски

+389 31 475 605

+389 31 475 608

aleksandar@detoil.com.mk

Top